SpecialTip - sázení po internetu | Fórum » Novinky pro sázející » Výherci únor/2007

Celková statistika

Vklady: 1264 bodů Výhry: 1500.2335 bodů ROI: 18.69% Vývoj sázek

Právě tipujeme

Aktivní je 1 tip. Pro zobrazení se musíte přihlásit.

Fórum

Fórum » Novinky pro sázející » Výherci únor/2007

Přidej další příspěvek »

Stránka: 1 | 2 | 3

Specialtip - 2. březen 2007, 21:13

Po pečlivém zvážení a zhodnocení všech analýz a greenbooků jsme určili tyto výherce:

Soutěž v analýzách:

plzenak, queenspark a vvojtak

Soutěž greenbooky:

eWRC, pucik a Rauuul

Výhercům budou odměny připsány na účty u Betfairu v průběhu příštího týdne.

V měsíci březnu zůstává dotace a systém soutěží beze změn, menší úpravy chystáme pro měsíc duben.

1: 00flash00 - 2. březen 2007, 21:22

No ale som sa zasmial, nieze by mi vadilo ze som nevyhral je mi to jedno, ale je cudne, ze clovek ktorý spraví zisk z 90 bodou 36 a teda bol aj najlepsi nevyhra nic. V pravidlách je napisane ze vyhravaju najlepsie tipi a analyzi.

Iba poprosím vysvetlenie, ze preco vlastne clovek ktorý je najlepsi nic nevyhra, slusne sa pytam tak prosím bez hadky.

2: 00flash00 - 2. březen 2007, 21:24

vyvojtak zisk 2 body a ja 36 :)) dobre, poznate niekto stavkovu kde sa vyhrava za nalyzi? ja nie :D

3: Specialtip - 2. březen 2007, 21:33

Hodnoceni zohlednuje vice faktoru. Je to uvedeno v pravidlech. Aktivita je samozrejme jednim z nich. Cilem analyz je uzitecnost (pouzitelnost) pro ostatni uzivatele stranek. Tipy bez analyz nemaji takovou hodnotu a hlavne jsme jiz nekolikrat uvedli, ze ROI neni rozhodujicim faktorem. Soutez by pak nemela smysl a po prvnich par uhodnutych analyzach by soutezici prestavali tipovat. Davame prednost hracum, kteri pisi analyzy pro ostatni tipery a ne pouze pro vyhru v soutezi. Ze stejneho pohledu posuzujeme i soutez o nejlepsi greenbook.

4: 00flash00 - 2. březen 2007, 21:53

No mne staci uviest dovod preco tak hra analyzu netreba. Ale postupom casu si clovek osvojí tiperou a od tých bude opisovat aj bez anaylzi, ja sa budem snazit aj tento mesiac ist do zisku, o 1000kč nemam zaujem.

Vdaka za vysvetlenie

5: 00flash00 - 3. březen 2007, 1:49

"Cilem analyz je uzitecnost (pouzitelnost) pro ostatni uzivatele stranek." aku uzitocnost maly analyzi vyvojtaka?

6: Rauuul - 3. březen 2007, 2:02

to Flash. Ty svoje "analyzy" povazujes za skutecne analyzy?

7: plzenak - 3. březen 2007, 3:41

To Flash: No koukal jsem se na Vvojtovi analýzy (omlouvám se, jestli jsem to jméno zkomolil), ale ty analýzy mi nepřišly krátké, ale nejde přeci o délku, ale podle mě jde o kvalitu a podle mě byly jeho analýzy dlouhé i obsahově kvalitní (můj názor).

8: 00flash00 - 3. březen 2007, 3:58

rauuul: nie nepovazujem

9: 00flash00 - 3. březen 2007, 4:00

plzenak: nevravím ze boli kratke, vravím len ze ma zisk 2 body, cize v tej sutazy nejde o zisk ale o analyzi, staci ze budes pisat analyzi a je jedno ci vijdu alebo nie ci budes aj v minuse a mozes vyhrat, to je predsa blbost

10: plzenak - 3. březen 2007, 4:08

Co já vím, tak vítězové ani jeden nebyl v mínusu

11: 00flash00 - 3. březen 2007, 5:02

njn ale 2 body v plusu? :D

12: Rodsten - 3. březen 2007, 23:32

A je to tady zase. V lednu jsem byl nejlepší já /dle ROI/, ale nezískal jsem vůbec nic. A v únoru opět stejný problém. Já už jsem se te frašky raději vyhnul a do analýz jsem přestal raději psát. Teď v únoru byl mezi výherci zvolen plzenak. Tak to mně dostalo. Já jsem v analýzaách alespo

13: 00flash00 - 3. březen 2007, 23:45

v prvom rade si myslím ze by mal vyhrat zisk s roi. Ved komu su platne analizy co urobia zisk 2 body? Je to fakt divné toto hodnotenie

14: 00flash00 - 3. březen 2007, 23:48

teras pozeram ligu.cz, je to fakt, opisuje, som zvedavý co nato povie specialtip

15: plzenak - 3. březen 2007, 23:51

Ano, přiznávám, že jsem tyto dvě analyzy opsal z daného zdroje a přidal jsem tam něco málo ze sebe, bylo to kvůli informacím, které jsem nedokázal zjistit. Pokud si ale koukneš na analýzy za měsíc únor, všechno šlo z mé hlavy. A myslím si, že je lepší, když nevím informace, tak tu analýzu opsat, než abych tam hodil holý tip s komentářem (San Antonio je nejlepší tým na světě). To asi sázejícím moc neřekne. Omlouvám se tedy celému Specialtipu za zkopírování těchto dvou analýz, které vyhodnocuji jako neplatné. Je vidět, že opět se nachází několik závistivců, kteří nepřejí ostatním štěstí, ale na to si musíme hold zvyknout. Jinak pokud nesouhlasíš s tím, že mám dostat odměnu za měsíc únor, uveď mi alespo

16: 00flash00 - 3. březen 2007, 23:56

nekolik zavistivcu? Ked nieco kopirujes, vzdy sa pod text uvadza zdroj, kebyze na to neprídeme, tak sa ani nepriznas! A ty tu este ides pisat vraj zavistivcu, no to ma podrz. Chcel si nas jednoducho oklamat, neviem ci si amater, ale vies ze na ligu.cz chodí vela tiperou a ty to stade okopirujes, hambi sa

17: plzenak - 4. březen 2007, 0:00

Omlouvám se celému Specialtipu za to, že jsem zkopírovali uvedené dvě analýzy a stydím se za to... pokud mi na základě tohodle podvodu, které jsem se dopustil strhnou výhru za měsíc únor, pochopím to a budu to respektvat, ačkoliv jsem v měsíci únoru žádnou analýzu nezkopíroval a všechny jsem psal z vlastní hlavy. Ještě jednou se omlouvám a stydím se za sebe...:-(

18: 00flash00 - 4. březen 2007, 0:03

Mam dalsi dokaz o jeho klamstve kopiroval aj analyzi v mesiaci unor, pozrite si stranku http://www.petsi.estranky.cz/stranka/archiv-tipu a porovnajte si vsetky jeho analyzi su opisane do pismena presne!

Klamár a podvodník

19: Rodsten - 4. březen 2007, 0:05

[15] Není pravda, že to byly první dvě zkopírované analýzy. V únoru jsem už taky nějaké dvoji analýzy viděl, ale tehdy nešlo zjistit kdo kopíruje, popř., jestli se na dvou různých webech nejedná o stejného člověka s jiným nickem. Dneska už je to jasné. Nick plzenak si totiž dost hlídám, protože další takový je na www.kolemdvou.cz a tam má dotyčný celkem OK tipy, tak jsem jen sledoval, zda jsou to dve osoby se stejným nickem na jiných webech, nebo shoda nicku. Nic víc, nic mín. Sorry, že jsem s tím tady přišel, ale fakt se mi nezdá fér, když specialtip vyhodnocuje lidi, podle délky analýzy a ne dlé tipu. V lednu mně fakt nasrali, a teď v únoru to udělali znova, teď už bez mé účasti. Specialtipu se omlouvám za reklamu, ale musel jsem doložit důkaz svého tvrzení....

20: plzenak - 4. březen 2007, 0:06

A ted bych rad neco sdelil panu Flashovi....

Takže... chodím na tento web sice nedávno (od unora)... ale nemohl jsem si nevšimnout, že tu pouze a jenom buzeruješ ostatní. Chápu tvé rozčílení, jelikož máš vysoký ROI a nezískal si nic. Ale ty si říkáš ROI, ty který nepřeješ ostatním peníze. (nemyslím ted sebe, ale treba vvojta). To že měl ROI 2 je přece jen jeho věc a záleži jen na specialtipu, jak to vyhodnotí. A oni to vyhodnotili tak, že si měl suchý z nosu. To že si neumíš přiznat prohru a je dost smutný. Nejsem tu ani první ani poslední, kdo ti tohle říká a když to říká více lidí, tak na tom asi něco bude. Sám nedokážeš napsat kvalitní analýzu, hazíš sem tipy a moudra, ale analýzu jsme od tebe ještě neviděl. Vím, že moje analýzy nejsou zrovna extra, alespon jsem se snazil nez jsem zkopiroval tyhle dve analyzy. Tak co kdyby si přestal tady všechny buzerovat a místo toho, aby si tu pořád protestoval a na něco si stěžovat napsal nějakou analýzu, aby si to pak nebrečel, že je specialtip nespravedlivej či dokonce fraška a že nedostaneš žádnou odměnu. ;-)

Stránka: 1 | 2 | 3

Přidej další příspěvek »