Zde můžete hodnotit tipy tohoto uživatele.
Fórum
Fórum » Diskuze k analýzám » Diskuze k analýzám od Forest001
takže Forest jde do prosince s vidinou výdělku na nákup vánočních dárků.Takže doufám,že se bude dařit a konto bude vzrůstat.:-)
a hned zkraje začneme Davis cupovým zapasem
Davydenko-Chela tip: over 34,5 game kurz 1,91
Davydenko se nam sice ozenil a tudiz by mel byt v dobrem rozpolozeni, nicmene statistika je jasna.Tito dva hráči se spolu utkali již 5krát a Nikolaj neodešel ze zapasu ani jednou jako vitěz. V roce 2001 prohral poprve, v roce 2002 podruhe a potreti. Pak na sebe 2 roky nenarazili a potkali se až v roce 2005 (turnaj v New Havenu) kde Rus opet prohral. A posledni porazka je z tohoto roku, kdy se utkali na Masters v Cincinnati.Tam prohral 2:1 na sety.
Rusové jako domaci volili povrch.Bylo jasne že antuka to nebude:-)
Zvolili koberec, tedy rychlý povrch, nicméně jihoameričané konstatovali, že není to hnané do extrému,tudíž by to nemusel být nijak zvlášt velký handicap.
Rusové na domácí půdě neprohráli od roku 1997. Myslim, že tady v tom ssouboji by mohli Argentinci uspět. Mají vyvážený tým. Jednička Nalbos, dale Chela,Acasuso a Calleri.
zhodnocení tipu: Veřim ve vítezství Nikolaje(budu mu i fandit,ale nebudu na něj sazet v tak maličkym kurzu) Na druhou stranu ale nechci podcenovat Chelu. Verim že by setik mohl uhrat a pokud ne, treba dovede 2 sety do TB a ve třetim setu už nám bude stačit jen 6:3.:-) GL to ALL
ještě něco k FA cupu
King's Lynn - Oldham tip 2 kurz 1,6
Oldham hraje 3.anglickou ligu a to velice úspěšně. Drží se na 5.miste s bilanci 9-5-5 a skore 28:16. V poslednich 4 ligových zápasech vždy zvítězil a to 3:0 v Huddersfieldu, 2:0 doma s Bradfordem, 2:1 v Cheltenhamu a 3:0 doma s Brentfordem. v FA cupu porazil Kettering (11.11.) na jeho hřišti 4:3. Tudíž vidíme, že Oldhamu se daří. K domácím sem ani nějak zvlášt info nehledal. Hrajou tušim o 3 "levely" nižší soutěž a pokud uvážim, že FA Cup je velice prestižní záležitost a týmy jako Oldham mají možnost se zviditelnit, je tip na hostující celek docela opodstatnělý.
Vaše tipy jste měl vložit do analýz od uživatelů. Tato diskuze slouží pouze k rozebírání tipů.
Vložte je prosím přes Vaší administraci do analýz.
doufám že jsem to již udělal dobře. Nicméně by mě zajimalo, proč se tyto analyzy neobjevují když kliknu na sekci "Analyzy uzivatelů" Díky za odpoved
forest, chcel si ICQ, 237-657-201
diky flashi, ozvu se v nedeli nebo v pondeli.
Kazdopadne i sem Ti napišu, že žadnej jsem nepodvadel. Mam na mysli toho Davydenka. Dik za pochopení
Okey ozvi sa
tak začátek měsice a zatim to docela jde:-) I když muj obdiv patří predevsim vvojtak a taky Dejví. Super tipy panove. GL do dalsich dnů
a samozřejmě jsem zapomněl na drks.
Myslim že jestli někdo sází tady podle těchto analýz, nemuže být v minusu.
Souhlasim, zatim se mi tenhle mesic dari, diky za tipy.
Dik za pochvalu, ten tyden se docela vydaril no,ale proste luck :D snad to tak pude dal :)GL aji tobe chlape at je bohaty jezuch :)
Partička zatím šlape ... (:-)))
k te analyze na under Newcastle-Reading.
Kdyz pisu ze by to mohl byt zapas jako vcera, mel jsem na mysli zapas Charlton-Blackburn. Fotbal zralej na bezgolovou remizu,ale stesti se v zaveru priklonilo k domacim,kdyz rozhodli v nastavenem case.
tento zapas zahrajem over 2,5
Tak to si udelal dobre flashi:-)
jinak mi vysel dlouhodoby tiket.:-)
Tipsport: kod:991313 pobocka:61 datum:19.09.2006 cas 11:01:31
Mrknete na to a pochlubte se taky:-)
Jinak dnesni NBA pro me KATASTROFICKA:-(
tak koukam že mi utekla Makedonie. Škoda. Třeba budu rad ze jsem ji nedal.Na Betfairu byli jako favoriti Srbky. Takze tam bylo jistě přes 2 kurz.Uvidíme
Coto bylo za ten dlouhodobej tiket, nejak to nevidim cece..
bylo tam Bayern a Lyon jako vitezove zakladnich skupin ligy mistru + extraliga Vsetin-Budejovice under 5,5. Tusim ze to skoncilo 1:3. Za 400kč výhra necelých 2500.:-)
jinak škoda že jsem nestihl Makedonii. Nike prej ráno měla kurz 3,5. LOL
pekna vyhra, gratuluju